Expediteur China

Flexibele transportoplossingen op maat

Op dit moment is China één van de grootst producerende landen. Veel goederen vinden hun oorsprong in China. Sinds de opkomst van website als Alibaba & Chinaimport is de interesse voor importeren uit China alleen maar gegroeid.

Wil jij de mogelijkheden in China ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen wij jou graag verder. Als expediteur China kennen wij de valkuilen rondom export/import met China. Met onze lokale partners zorgen wij dat jij succesvol kan zijn in China.

Flexibel transport nodig?
Vraag een offerte aan
Van A tot Z en van deur tot deur

Importeren uit - of exporteren naar China gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen wij jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren wij jou over de incoterm.

We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Want als complete expediteur China doen wij het gehele traject voor zowel luchtvracht als zeevracht. Makkelijk en snel jouw transport en logistiek geregeld!

Exporteren naar China

Exporteren loopt soepeler met een expediteur. Met ons en onze lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar China. We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport, inclusief ISF als dat nodig is. Voorbereid en wel exporteren naar China!