Ontzorgen is wat wij doen. Vanaf het moment van aanmelding bij onze agent in het buitenland tot het afleveren bij uw adres. Wij zullen er alles aan doen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Allereerst zorgen we voor de beste afvaart richting de loshaven. Eenmaal aangekomen worden de lokale kosten voldaan en zullen de douaneformaliteiten worden gedaan. Hierna leveren wij de goederen af waar en wanneer u wilt. Of het nu Nederland of Azië is. Binnen ons agenten netwerk is er in ieder land een partij die uw zending kan afhandelen en afleveren bij uw klant.

Klanten

Onze dienstverlening is gericht op bedrijven (B2B). Door ons brede aanbod van diensten en mogelijkheden zorgen wij voor een passende oplossing voor onze klanten. Het service niveau houden wij hoog door ruimtegaranties via meerdere allianties op diverse laadhavens. Wij bedienen niet alleen grote maar zeker ook middelgrote en kleine bedrijven.

Totaaloplossingen in de logistiek

Onze core? Dat is onze klanten totaaloplossingen in logistiek aanbieden. Wij stemmen alle schakels in de logistieke keten nauwkeurig op elkaar af. Of het nu gaat om warehousing, douane, lucht- en zeevracht of Europese distributie. Het resultaat? Flexibiliteit, snelheid en optimale controle. Wij hechten hierbij veel belang aan een duurzame bedrijfsvoering in de hele logistieke keten en handelen daar ook naar.